Om Os

En væg, som kunne bruge lidt maling, kontakt Malerteam Danmark i dagEn væg som kunne trænge til noget maling fra Malerteam Danmark

Hvem er Malerteam Danmark?


Malerteam Danmark ApS er et selskab med over 20 års erfaring. Vi arbejder med alt inden for malerbranchen – har du et arbejde, som vi skal tage os af? Så kontakt os i dag ved at besøge kontakt-fanen, eller klik på dette link. Michael Larsen er vores malermester, og han kan altid kontaktes via mail, michael@malerteamdanmark.dk, eller på telefon, +45 30 20 10 70.

Vi tilbyder gerne vores uforpligtende rådgivning, skulle du have spørgsmål til et evt. forstående malerarbejde eller -projekt.

Malerteam Danmark gror med vores kunders tilfredshed


Vi har gennem årene vokset ved, at vores kunder har anbefalet os, efter vi har udført et arbejde for dem. Vi er derfor opsatte på kun at levere det bedste stykke malerarbejde.

Dette kræver selvfølgelig en enorm troværdig fra vores side, og vores kunder har altid kunne regne med, at med Malerteam Danmark som leverandør er der garanti for at arbejdet færdiggøres til den aftalte tid.

Skulle der mod forventning gå noget galt, er vi altid til at tale med, og vi er i det hele taget altid åbne overfor en samtale. Skulle du have brug for noget, er vi kun en mail eller et opkald væk. Du er altid velkommen til at tage kontakt til vores malermester, Michael Larsen.

Kontakt os i dag, hvis du har et projekt, som vi skal tage os af.

Du kan også lære mere om os ved at besøge vores Facebook side, som du kan finde via dette link. På Facebook lægger vi regelmæssigt nyheder op om vores malerarbejder og projekter. Du kan også læse mere om Malerteam Danmark dér, eller skrive til os på Messenger